Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Terminal Giwangan
NDX A.K.A Feat. PJR " Terminal Giwangan


[Intro]

    F        F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)


[Instrumental] 

F F A# F Gm C F C


[Verse]

F                A#          F
 biasane jam semene wis ngabari
Gm               C     F           C
 nanging tekan saiki HPku durung muni
F                A#          F
 biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm              C
 nanging dino-dino iki
           F               C
menghilang bagai butiran debu

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat


[Chorus]

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni


[Verse]

F
 lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     A#                      F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Gm                  C
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
F                  C
 lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A#               F
 bojomu dek, aku iki bojomu
  Gm                  C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F                  C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat


[Chorus]

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C  F
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni 
 
 
NDX A.K.A - Terminal Giwangan :: indexed at Ultimate Guitar.
Terminal Giwangan tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Terminal Giwangan even more:

If you don't really know how to deal with "Absus4" chord and his equally confusing brothers, just put the mouse cursor over them and you will be shown a helpful chord diagram.

Show us your talent, perform Terminal Giwangan!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.