Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Tangise Atiku
NDX A.K.A Feat Dela Santika " Tangise Atiku




[Intro] C

      C          F
Rungokno tangise atiku
  G               C    Bm Am
Rungokno jerite batin iki..
         Dm      G
memuji marang sliramu

     C            F
awan bengi tansah kelingan
     G        C    Bm  Am
rasa ati lagi kasmaran..
            Dm       G
panjenengan sing tak sayang

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
           Dm             G
sak kabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F         C
senajan loro ati durung saget nduweni
        Am            Dm
nanging sayangku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

[Intro] C

C
 lewat angin sumilir
F
 gowo kabeh tresnaku
G                      C           Bm
 tresno suci sing ra bakal ilang tekane pati
Am                 Dm
 sak abote aku nggowo roso ing ati iki
G
 yo mung tak nggo kowe cah ayu sek tak enteni
C
 aku ra bakal mekso
F
 jaluk kowe nerimo
G                 C           Bm
 sak kabehe isi donga ono ing saben dino
Am                  Dm
 tak songgo kabeh roso
                       G
sek durung biso tok tompo ngejo ati lan tuturmu sek gawe aku loro

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

C
 yen kudu sewu taun
F 
 mesti tak enteni
G
 senajan jaluk lintang
C          Bm
 bakal tak lakoni
Am
 rogo batin lan nyowo
Dm
 iki wis tak mantepke
G
 kanggo jogo rosoku
                    C
marang kowe sak lawase, sabar lan narimo
F
 yen kowe ra ngerteni
G
 bakal tak tanggung tangis
C          Bm
 lan cidro ning ati
Am                 Dm
 cah ayu bukakno lawang ono ning atimu
G
 supoyo biso aku nduweni endahing sliramu

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati
 
 
NDX A.K.A - Tangise Atiku :: indexed at Ultimate Guitar.
Tangise Atiku tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Tangise Atiku even more:

If you spend just 10 seconds to register, you will be able to comment on all the chords and tabs and rate them. You will as well be able to comment on videos of your fellow guitarists and give them ratings from 1 to 5 ... And - of course - you can share your own videos with them and see what they think of you. :)
Click here to join us!

Show us your talent, perform Tangise Atiku!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.