Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Salah Kekancan
NDX A.K.A " Salah Kekancan



F-Gbm-Gm
        biyen pas seneng
D#
 kita selalu bersama (cie, cie..)
F-Gbm-Gm
saiki.. aku susah, duwe masalah,
F
 kowe do nengdi ? (kasih tau gak ya)
F-Gbm-Gm
        aku ki ora pilih konco kok
D#
 mungkin ini gur mergo salah kekancan
F-Gbm-Gm
        yowes lah nek ngono,
                      F
tak trimak-trimakne wae

[Intro] Gm  D#  Gm  F
        Gm  D#  Gm  F

Gm
ji ro lu pat mo, pancen aku ra trimo
D#
nem pitu wolu, sakjane aku nesu
     Gm
ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
      F
entek roso sabarku ngenteni tumindakmu
    Gm
opo ora kelingan nek sambat karo sopo
     D#
nek udu karo konco naliko atimu loro
      Gm
po yo kurang aku le ngerteni salahmu
      F
tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu

Gm            D#
aku ora ngiro ngene dadine
  Gm                 F
kekancane kok bubrah akhire
 D#    F        Gm
opo ngeneki caramu
 D#            F
opo iki balesanmu

[Chorus]
   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   Gm
saiki kurang opo aku dadi koncomu
        D#
wes tak iklaske kowe nganti nikung bojoku
    Gm
dikei ati (ya iyalah) malah rogoh rempelo
          F
wes tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco
  Gm
biyen konco guyu kok dadi konco asu.. (su)
  D#
biyen konco susah saiki dadi bubrah.. (brah)
      Gm
sak karepe atimu tak adohi dapuranmu
  F
saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu

Gm            D#
aku ora ngiro ngene dadine
  Gm                 F
kekancane kok bubrah akhire
 D#    F        Gm
opo ngeneki caramu
 D#            F
opo iki balesanmu

[Chorus]
   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F                         Gm
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco
 
 
NDX A.K.A - Salah Kekancan :: indexed at Ultimate Guitar.
Salah Kekancan tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Salah Kekancan even more:

If you spend just 10 seconds to register, you will be able to comment on all the chords and tabs and rate them. You will as well be able to comment on videos of your fellow guitarists and give them ratings from 1 to 5 ... And - of course - you can share your own videos with them and see what they think of you. :)
Click here to join us!

Show us your talent, perform Salah Kekancan!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.