Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Kelingan Mantan
NDX A.K.A Feat. PJR " Kelingan Mantan Session 2




F A#                 F
  dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

A#
 pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  F                                           Gm
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
                                Dm
kelingan awale kita ketemu di sana
                                 D#
berduaan bermesraan, canda dan tawa

D#        F                        A#
sumpah janji tresno iki aku karo kowe
       Gm                     Cm
mugo wae iso langgeng sak lawase
                       F
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
A#
 mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

A#
 opo iki bukti katresnanmu marang aku
  F                                         Gm
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
                              Dm
rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Dm
aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi

D#       F                      A#
yoweslah mungkin iki pancen dalane
     Gm                    Cm
ati iki mung isonan perkorone
                       F                A#
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
A#
senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Bridge]
A#              F
mas pangapurane kanggo awakku
     Gm                     Dm
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    D#           F     A#       Gm
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Cm        F          A#
lilakno aku kanti ikhlas ati

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi
 
 
NDX A.K.A - Kelingan Mantan :: indexed at Ultimate Guitar.
Kelingan Mantan tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Kelingan Mantan even more:

YourChords.com Guitar Chords and Tabs Archive is currently indexing over 240'000 songs from 21'000+ different artists. And new chords just keep on coming in, so you will surely never run out of them.

Show us your talent, perform Kelingan Mantan!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.