Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Bribikanku Dibegal Konco
NDX A.K.A Feat PJR Genjor & Kacik " Bribikanku Dibegal Konco


[Intro]

Am G Am G
Am G Am G Am


N.C.
Aduh.. ciloko ndan (piye piye)
Kowe reti ra kimcile kae sing teko ndene? (hoo)
Hayo kae, Kae dibegal e (lha motore)
Haduh yo udu motore to nda
atine, atine, atine, ati, ati,
perasaan, perasaane lho (oo.. hee)
(sopo to jenenge? sopo ?)
yo kae lho, timbul kae lho wah (o.. timbul)
piye meneh, STOP !
Nah diam, jaga kebersihan,
jangan berisik,
silahkan nyanyi lagi


[Verse]

   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

  Am
Jaman saiki akek konco sek nggrateli
     G
Wes iruh bribikane konco tetep diceraki
      Am
Modal percaya diri, awale basa basi
        G
Tingkah lakune koyo asu lagi dipakani

      Am
Ra ngurus konco kenthel nyatanekoe tegel
       G
Ngelek ngelek neng mburi, niatmu golek rai
        Am
Neng ngarep macak apik, neng mburi koyo kirik
     G
Ra mikir  kekancane sing penting oleh kimcile


[Refrain]

   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak


[Verse]

     Am
Sakjane aku nesu, ndelok tingkah lakumu
    G
Pahitan ninja FU kau begal pacar baruku
    Am
Opo koe ra mirror, rupamu kui error
      G
Gur modal motor rental, awakmu kebak dangkal
    Am
Rasane dadi ngelu, pengen macul cangkemu
     G
Mergone koe kecu, tego nikung koncomu
    Am
Aku raiso meneng, aku dadi sepaneng
      G
Ndelokke koe seneng neng utek dadi kemrengseng
 Am
Umup (ayo koe genti, sing nyanyi koe genti)
            G
wah isin aku (ngopo isin ra popo ra popo ayo)
              Am
(emoh) aku ngene mergo kowe, kowe ngene mergo aku
G
 baj*ngan malah cidro koe nyok (minggir minggir ayo genti)
       Am                     G
saya gini karena anda, anda gini karena saya
Am             G
ah podo wae yo (podo wae to iki) (mangkat)


[Refrain]

   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
 
 
NDX A.K.A - Bribikanku Dibegal Konco :: indexed at Ultimate Guitar.
Bribikanku Dibegal Konco tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Bribikanku Dibegal Konco even more:

If you don't really know how to deal with "Absus4" chord and his equally confusing brothers, just put the mouse cursor over them and you will be shown a helpful chord diagram.

Show us your talent, perform Bribikanku Dibegal Konco!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.