Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Bojoku Di Gondol Bojone
NDX A.K.A " Bojoku Di Gondol Bojone



 C              Em
(pancen ngenese uripku)
         F          G         C
(nduwe pacar kok ngerusak utekku)
   F          G      C          Am
(jare tresno aku, ra mblenjani aku)
     Dm       G          C  G
(lananganmu jebule gor pabu)

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 nduwe bojo kowe gur gawe awak semble
Em
 aku kudu piye yen ngene kahanane
F                 G
 dituruti ora ngerti kok malah mbagi ati
C
 nggawe aku frustasi marai pengen mati

C
 tur aku yo wegah nek kudu terus ngalah
Em
 ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
F                    G
 mbok yo mikir sithik kurang opo awakku
C
 tok gawe aku sutek mergo tekon alamu

F              G
 aku uwes sabar nganti ngelus dada
C                    Am
 nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
Dm                G
 dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
C                   G
 sek pas ra tau ngerteni apa karepku

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan
Em
 roso ati nganti njepat dadi ora karuan
F                    G
 kelingan janji-janjimu jebule ora mutu
C
 kok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku

C                                        Em
 opo mergo bojo anyarmu kui sek sugeh bondo
kowe sumeleh nesu we ora kroso
F                       G
 yen pancen dek'e tok pilih aku gur iso lilo
C
 nadyan roso loro teko tetep ra tak rasakno

F                 G
 mugo kabeh iso dadi kesenenganmu
 C                     Am
urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
   Dm                    G
pancen aku ra iso nyenengke kowe nganggo duit
C                 G
 mergo dasare aku wong cilik sek uripe pait

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 aku gor iso ndonga nggo apike uripmu
Em
 mugo iso bungah karo bojo anyarmu
   F                  G
anggep wae ra tau ono cerito aku karo kowe
C
 senajan opo seng tok duwe wes tak olehke

  C
nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Em
 pikirno wae urusan duwe bojo anyarmu
F              G
 aku uwes luweh mikirke kowe meneh
C
 mending aku sumeh kowe wes heweh heweh

F                     G
 ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
C                 Am
 aku iso oleh sek luweh apik seko kowe
Dm                  G
 yo wes cukup semene aku karo awakmu
C                G
 mesakake bojomu kae gor mangan turahanku

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G  C
bojoku digondol bojone
 
 
NDX A.K.A - Bojoku Di Gondol Bojone :: indexed at Ultimate Guitar.
Bojoku Di Gondol Bojone tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Bojoku Di Gondol Bojone even more:

If you spend just 10 seconds to register, you will be able to comment on all the chords and tabs and rate them. You will as well be able to comment on videos of your fellow guitarists and give them ratings from 1 to 5 ... And - of course - you can share your own videos with them and see what they think of you. :)
Click here to join us!

Show us your talent, perform Bojoku Di Gondol Bojone!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.