Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Me Mashtruan Syte
Vedat Ademi- Me mashtruan syte

Am   F        Am
Shikimi yt zuri vend në zemër 
Am         G         Am
Zuri rrenje thellë tani jo se shkul me dot 
C      G          Am
Zuri brenda meje një ndjenjë pa emër 
F         G      Am
Që shumë lehtë ti e braktise sot 
Am   F        Am
Më bëre të dua duke e ditur 
Am    G         Am
Që dhe ti ndjeje dicka për mua
C      G          Am
Më le në prag të zemrës duke pritur
F         G      Am
Të dëgjoja zërin duke thënë të dua 

(Ref. 2x)
C      G  Am     F 
Gënjeshtare je, genjejnë ata sy
C      G  Am     F 
Përse nuk më the, luaj dhe unë me ty
C      G  Am     F 
Por dhe ti gaboje, gënjeje veten tënde .... 

Shikimi yt zuri vend në zemër...

(Ref. 2x) 
C      G  Am     F 
Gënjeshtare je, genjejnë ata sy
C      G  Am     F 
Përse nuk më the, luaj dhe unë me ty 
C      G  Am     F 
Por dhe ti gaboje, gënjeje veten tënde .... 

Shikimi yt zuri vend në zemër..Vazhdimi eshte njesoj.
 
 
Vedat Ademi - Me Mashtruan Syte :: indexed at Ultimate Guitar.
Me Mashtruan Syte tabs @ 911Tabs
People who played Vedat Ademi - Me Mashtruan Syte also played these songs by Vedat Ademi:
Koha Skthehet Chords, Me Mashtruan Syte Chords, Koha Skthehet

Quick tip, so you can enjoy Me Mashtruan Syte even more:

Try out the AutoScroller option ... It scrolls the page for you, so you can totally focus on nailing that solo. You can choose among different speeds using your mouse or your keyboard (keys 0, 1, 2 and 3).

Show us your talent, perform Me Mashtruan Syte!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.