Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Koha Skthehet
Am  C   G       F
Jooo se di, si ikën shkuan kaq shume vite
Am  C  G          F
Përsëri, dhe sot ti fle në zemrën time
Am C  G             F    F
Un e di, e padukshme ësht ajo që ndjej.. ajo që ndjej

C
Një ditë që bosh vjen
       G
Dhe un nuk jam me ty
       Am
Një ditë që koha s'kthen
        F
Dhe un të dua ty
      Am
Për mua je ti 
         G
Nuk ka më tjetër vend
  F
jooooo
 
Am   C  G          F  
Eci vetëm, dhe pas më ndjek veç hija ime
Am   C  G          F
Dhe kudo, në ketë qytet gjej veç kujtime 
Am   C     G              F    F         
Prap ti mbledh, dhe vizatoj me to portretin tënd.. portretin tënd

C
Një ditë që bosh vjen
       G
Dhe un nuk jam me ty
       Am
Një ditë që koha s'kthen
        F
Dhe un të dua ty
      Am
Për mua je ti 
         G
Nuk ka më tjetër vend
  F
joooooRistmi pak i nderlikuar por po te degjoni kengen kapet shpejt
Nga Marlind Parllaku

 
 
Vedat Ademi - Koha Skthehet :: indexed at Ultimate Guitar.
Koha Skthehet tabs @ 911Tabs
People who played Vedat Ademi - Koha Skthehet also played these songs by Vedat Ademi:
Koha Skthehet Chords, Me Mashtruan Syte Chords, Me Mashtruan Syte

Quick tip, so you can enjoy Koha Skthehet even more:

If you don't really know how to deal with "Absus4" chord and his equally confusing brothers, just put the mouse cursor over them and you will be shown a helpful chord diagram.

Show us your talent, perform Koha Skthehet!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.