Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Terminal Giwangan Chords
NDX A.K.A Feat. PJR " Terminal Giwangan


[Intro]

    F        F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)


[Instrumental] 

F F A# F Gm C F C


[Verse]

F                A#          F
 biasane jam semene wis ngabari
Gm               C     F           C
 nanging tekan saiki HPku durung muni
F                A#          F
 biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm              C
 nanging dino-dino iki
           F               C
menghilang bagai butiran debu

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat


[Chorus]

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni


[Verse]

F
 lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     A#                      F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Gm                  C
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
F                  C
 lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A#               F
 bojomu dek, aku iki bojomu
  Gm                  C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F                  C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat


[Chorus]

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C  F
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni 
 
 
NDX A.K.A - Terminal Giwangan Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Terminal Giwangan tabs @ 911Tabs
People who played NDX A.K.A - Terminal Giwangan Chords also played these songs by NDX A.K.A:
Bojoku Di Gondol Bojone Chords, Kelingan Mantan Chords, Bojoku Ketikung Chords, Talining Asmoro Chords, Kelingan Mantan Chords, Talining Asmoro

Quick tip, so you can enjoy Terminal Giwangan Chords even more:

YourChords.com Guitar Chords and Tabs Archive is currently indexing over 240'000 songs from 21'000+ different artists. And new chords just keep on coming in, so you will surely never run out of them.

Show us your talent, perform Terminal Giwangan Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.