Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Talining Asmoro Chords
NDX A.K.A " Talining Asmoro




[Intro] Dm  A  Gm  Dm

Dm                        C
opo salahku.. nganti kowe ninggalke aku
Gm                        Dm
tanpo sebab.. alasan dadi karepmu
Dm                         C
teganing ati.. medotke talining asmoro
Gm                       Dm
opo pancen.. wes ono lanangan liyo

  Gm
loro ati, atiku loro
   Dm
tansah soyo keronto-ronto
  Gm
roso iki tetep jroning dodo
  A
kowe uwes bedo

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Dm
 tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
A
 laraning njero atiku nganti keronto-ronto
Gm
 kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
Bb                    C                    Dm
 talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

                                A
duh Gusti paringono hambaMu kesabaran
                                Gm
duh Gusti paringono hambaMu ketabahan
Gm
masalah ati seng lagi bubrah saiki
Bb                       C
 tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Dm
 tok kon tumindak seng becik, uwes tak lakoni
A
 tok kon tumindak seng apik, kui mesti tak taruti
Gm                                          Bb
 janji setiaku tak gujengi kenceng tekan saiki
                       C
talining asmoro tak tandur sak jroning ati

Dm
salah, mungkin aku ra sadar aku salah persepsi
A
 sinambung talining asmoro metune du seko ati
Gm
 pengorbanan seprene jempalik'an nganti ameh mati
Bb                          C
 kowe seng gawe janji malah kowe dewe seng mblenjani

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

[Coda] Dm  A  Gm  Dm
 
 
NDX A.K.A - Talining Asmoro Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Talining Asmoro tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Talining Asmoro Chords even more:

Try out the AutoScroller option ... It scrolls the page for you, so you can totally focus on nailing that solo. You can choose among different speeds using your mouse or your keyboard (keys 0, 1, 2 and 3).

Show us your talent, perform Talining Asmoro Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.