Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Kimcil Kepolen Chords
NDX A.K.A " Kimcil Kepolen

Capo di fret 2



[Intro] Am  Em  F  C E

Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                     Em
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
                               F
ono opo kok koe bedo karo aku iki
                               C
opo aku salah nek aku tresno koe
                  E             Am
po pendak dino atimu enenge gelisah

                                  Em
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
                                  F
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
                                   C
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
                    E            Am
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Chorus]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                  Em
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
                                         F
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
                                  C
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
                   E                     
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Am                                 Em
 jaremu nek ra FU koe ora i love you
                                F
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
                                  C
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
                     E              Am
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Chorus]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                 Em
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
                                     F
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
                               C
pancen koe konco neng atimu wuto
                    E
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Am                               Em
 aku wes ra betah ngrasake sifatmu
                                      F
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
                                C
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
                 E
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

 
 
NDX A.K.A - Kimcil Kepolen Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Kimcil Kepolen tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Kimcil Kepolen Chords even more:

Try out the AutoScroller option ... It scrolls the page for you, so you can totally focus on nailing that solo. You can choose among different speeds using your mouse or your keyboard (keys 0, 1, 2 and 3).

Show us your talent, perform Kimcil Kepolen Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.