Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Kelingan Mantan Chords
NDX A.K.A Feat. PJR " Kelingan Mantan Session 2




F A#                 F
  dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

A#
 pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  F                                           Gm
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
                                Dm
kelingan awale kita ketemu di sana
                                 D#
berduaan bermesraan, canda dan tawa

D#        F                        A#
sumpah janji tresno iki aku karo kowe
       Gm                     Cm
mugo wae iso langgeng sak lawase
                       F
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
A#
 mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

A#
 opo iki bukti katresnanmu marang aku
  F                                         Gm
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
                              Dm
rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Dm
aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi

D#       F                      A#
yoweslah mungkin iki pancen dalane
     Gm                    Cm
ati iki mung isonan perkorone
                       F                A#
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
A#
senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Bridge]
A#              F
mas pangapurane kanggo awakku
     Gm                     Dm
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    D#           F     A#       Gm
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Cm        F          A#
lilakno aku kanti ikhlas ati

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi
 
 
NDX A.K.A - Kelingan Mantan Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Kelingan Mantan tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Kelingan Mantan Chords even more:

If you spend just 10 seconds to register, you will be able to comment on all the chords and tabs and rate them. You will as well be able to comment on videos of your fellow guitarists and give them ratings from 1 to 5 ... And - of course - you can share your own videos with them and see what they think of you. :)
Click here to join us!

Show us your talent, perform Kelingan Mantan Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.