Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Mawar Bodas Chords
Doel Sumbang - Mawar Bodas (Lagu Sunda)


Intro : Am F Dm Am
        E F E Am
        F E Am

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Musik : E  F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Musik : E  F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

Reff end:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Outro : Am F E .... Am
 
 
Doel Sumbang - Mawar Bodas Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Mawar Bodas tabs @ 911Tabs
People who played Doel Sumbang - Mawar Bodas Chords also played these songs by Doel Sumbang:
Malioboro Chords, Mawar Bodas, Aku Cinta Kamu Chords, Rindu Aku Rindu Kamu Chords, Malioboro, Aku Cinta Kamu

Quick tip, so you can enjoy Mawar Bodas Chords even more:

Try out the AutoScroller option ... It scrolls the page for you, so you can totally focus on nailing that solo. You can choose among different speeds using your mouse or your keyboard (keys 0, 1, 2 and 3).

Show us your talent, perform Mawar Bodas Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.