Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Manuk Dadali Chords
(#)
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang

C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang

F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk

G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna

C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana

F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
 
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana

Chorus
          F
Manuk dadali manuk panggagahna

C
Perlambang sakti Indonesia jaya

F
Manuk dadali pang kakoncarana

G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna

(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

Chorus
 
 
Misc Traditional - Manuk Dadali Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Manuk Dadali tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Manuk Dadali Chords even more:

After the registration (which takes just 10 seconds, remember?) you will be able to use your profile - your very own piece of YourChords.com.

Show us your talent, perform Manuk Dadali Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.