Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Manuk Dadali Chords
(#)
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang

C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang

F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk

G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna

C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana

F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
 
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana

Chorus
          F
Manuk dadali manuk panggagahna

C
Perlambang sakti Indonesia jaya

F
Manuk dadali pang kakoncarana

G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna

(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

Chorus
 
 
Misc Traditional - Manuk Dadali Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Manuk Dadali tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Manuk Dadali Chords even more:

Try out the AutoScroller option ... It scrolls the page for you, so you can totally focus on nailing that solo. You can choose among different speeds using your mouse or your keyboard (keys 0, 1, 2 and 3).

Show us your talent, perform Manuk Dadali Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.