Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
Endri Stefi - Kacurrelja Chords
Endri dhe Stefi - Kacurrelja

kapo 1st fret (kapotasti ne perden e pare) 
koha 4/4

Em       Am       C         Em    
Me ndini shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel 
Em	   Am       C			 Em 
ka disa dite jam tu merzite a do te gjeje ndjenja zemren 
Em	    Am	      C       Em 
ne lagjen time has dhe nje shitore ku ka dhe karamela 
Em      Am       C       Em 
por kryesorja eshte punetorja me floket kacurrela

D          Em
o dredh o dredha dredha
D         Em
o si ajo s'ka t'tjera 
D        Em 
e embel si karamelja
D         Em
kjo vajze me kacurrela

Em      Am          C       Em  
Ka disa here n' shitore me shohin kinse per karamela
Em       Am        C         Em
por kacurrelja kur te me shikjoj dal dhe me gjena t'tjera (2 here)

Em(1strum) Am(1strum)
ma jep kete ma jep ate
Em(1strum) Am(1strum)
edhe kete edhe ate 
Em   Am    C   Em
  kacurreljaaaaaa...... 
Em   Am    C   Em

Ndihmomni shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel 
ka disa dite kot jam tu prite a do te gjej ndjenja zemren 
ne lagjen time eshte nje shitore ku ka dhe karamela 
por kryesorja eshte punetorja me floket kacurrela

o dredh o dredha dredha 
o si ajo s'ka t'tjera 
e embel si karamelja 
kjo vajze me kacurrela

Ka disa here n' shitore me shohin kinse per karamela 
por kacurrelja kur te me shikjoj dal dhe me gjena t'tjera (2 here)

ma jep kete ma jep ate 
edhe kete edhe ate 
kacurreljaaaaaa......
 
 
Misc Unsigned Bands - Endri Stefi - Kacurrelja Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
Endri Stefi - Kacurrelja tabs @ 911Tabs

Quick tip, so you can enjoy Endri Stefi - Kacurrelja Chords even more:

After the registration (which takes just 10 seconds, remember?) you will be able to use your profile - your very own piece of YourChords.com.

Show us your talent, perform Endri Stefi - Kacurrelja Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.