Artists by letter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

 
O Moj Korcare Chords
O moj korcare - Serenate korcareA
Ne mes te nates ne qetesi
           A
ti ne ballkon me rrije
             A
Une te veshtroja me embelsi
        E
o moj korçarja ime

A             D
O moj korçare sa e bukur je
       E      A
me ato naze porsi nuse e re
D         A     E7
dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E      A    E    A
zemrat tona digjen flake e zjarr
D         A     E7
dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E      A    E    A
zemrat tona digjen flake e zjarr

A
Fjalen e pare kur ma dhe
         A
zemren ti ma coptove
            A
dhe pse me ike pse me le
         E
ne vetmi pa dashnore

A             D
O moj korçare sa e bukur je
       E      A
me ato naze porsi nuse e re
D         A     E7
dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E      A    E    A
zemrat tona digjen flake e zjarr
D         A     E7
dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E      A    E    A
zemrat tona digjen flake e zjarr

Melodia strofave:
         A        A         A     
   E
e|--------------------------0------------------------------------0-0-------|
B|-----2-0-----0----------2---2-0---------2-0-----0-------0-2-3-0----------|
G|---2-----2-1---2------2---------2-----2-----2-1---2---2------------------|
D|-2------------------2---------------2------------------------------------|
A|-------------------------------------------------------------------------|
E|-------------------------------------------------------------------------|

Melodia e refrenit:
  A         D       E    A  
D     A     E7
e|---------0---------------------2-0-----0-0---2-2-2-2-2-0-----0-0--------|
B|-2-2-2-2---3-2-0-2-3---3-3-3-3-----3-2-------------------3-2-----3------|
G|------------------------------------------------------------------------|
D|------------------------------------------------------------------------|
A|------------------------------------------------------------------------|
E|------------------------------------------------------------------------|
  E    A  E   A
e|-------0----------------------------------------------------------------|
B|-0-2-3---2---0-2-0------------------------------------------------------|
G|-----------2-------2----------------------------------------------------|
D|------------------------------------------------------------------------|
A|------------------------------------------------------------------------|
E|------------------------------------------------------------------------|
 
 
Kenge Shqip - O Moj Korcare Chords :: indexed at Ultimate Guitar.
O Moj Korcare tabs @ 911Tabs
People who played Kenge Shqip - O Moj Korcare Chords also played these songs by Kenge Shqip:
Zoteria Juaj Chords, Kur Te Jesh Merzitur Shume Chords, Kuturu Chords, Xhamadani Vija Vija Chords, Lulet E Majit Chords, Syte E Tu Tab

Quick tip, so you can enjoy O Moj Korcare Chords even more:

Try out the AutoScroller option ... It scrolls the page for you, so you can totally focus on nailing that solo. You can choose among different speeds using your mouse or your keyboard (keys 0, 1, 2 and 3).

Show us your talent, perform O Moj Korcare Chords!

Here you can post a video or audio performance. Tell me more ...
Where can we find your performance? Tell me more ...
Your comment:
Please, log in to post your performance.